Weikhoplex dakprofielen

Weikhoplex dakpanplaten breed toepasbaar!

De dakprofielen van Weikhoplex zijn toe te passen op uiteenlopende type daken, dit komt door het uitgebreide assortiment van hulpstukken. Op onderstaande foto’s zijn dakpanplaten toegepast op een mansardedak, hierbij is gebruik gemaakt van een aantal hulpstukken: gevelelementen, scharnierende nokelementen, eindvorsten, vlakke gevelelementen en vlakke platen.

Met de Weikhoplex dakprofielen is de klant klaar voor de toekomst, de platen hebben namelijk een enorm lange levensduur. Daarbij is er ook de nog de optie zonnepanelen te installeren op de Weikhoplex dakpanplaten, hiervoor hebben wij aangepaste clips welke wij u kunnen leveren. Hierdoor is het dak helemaal toekomstbestendig!

Niet alleen een mansardedak is geschikt om Weikhoplex producten op toe te passen. Onze producten zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een: Lessenaarsdak, Schilddak of Zadeldak. Wat heb je dan precies nodig? Dat lees je hier in ons artikel waarin we uitleggen wat je nodig hebt voor elk type dak. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verschillende dakprofielen

Wist u dat we meer dan alleen dakpanplaten hebben; we hebben namelijk naast de dakpanplaten ook verschillende andere dakprofielen. Zo hebben wij een trapezium dakplaat, ook wel bekend als een damwandplaat. Deze worden breed toegepast in de agrarische en industriële sector, deze platen hebben wij op verschillende lengtes op voorraad in ons magazijn. Vraag naar de mogelijkheden voor de damwandplaten via mail of telefoon.

Naast de dakpanplaten en damwandplaten, hebben we ook golfplaten in ons assortiment. Deze worden voornamelijk toegepast op bergingen en op agrarische gebouwen. De golfplaten zijn in standaard lengtes leverbaar vanuit ons eigen magazijn. Mocht u aangepaste lengtes wensen kunt u contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Weikhoplex dakplaten? Neem dan contact met ons op!

Vind ons hier op Linkedin!

Op zoek naar een andere Weikhoplex plaat? Lees alles hier over onze golfplaten, of kijk hier naar de golfplaten in de webshop.

Scroll naar top