Samen met Weikhoplex klaar voor de toekomst!

Samen met Weikhoplex klaar voor de toekomst!

Wilt u graag zonnepanelen installeren maar is uw dak naar nog niet klaar voor? Kijk dan zeker naar de duurzame dakprofielen van Weikhoplex. Onze tevreden klant Weijerseikhout heeft onlangs haar oude dakbedekking vervangen, hier zijn Weikhoplex golfplaten voor in de plaats gekomen. Door het lichte gewicht van onze golfplaten ten opzichte van andere dakbedekkingen, ontstond er een gewichtsbesparing.

Deze gewichtsbesparing heeft ervoor gezorgd dat er, zonder aanpassing van de dakconstructie, moeiteloos zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Met de Weikhoplex golfplaten en de zonnepanelen is Weijerseikhout haar dak klaar voor de toekomst!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Weikhoplex producten? Neem contact met ons op via 024-200 1100 of info@weikhoplex.nl, wij informeren en adviseren u graag.

www.linkedin.com/weikhoplex

Weikhoplex zonnepanelen

 

Scroll naar boven