PROJECTEN

Met de Weikhoplex producten hebben we een diversiteit aan projecten gerealiseerd. U kunt hierbij denken aan (huur-) woningen, garages en schuren maar ook aan toonaangevende locaties zoals Golfbaan het Rijk van Nijmegen. Onze producten bieden veelal uitkomst ter vervanging van asbesthoudende golfplaten waar Nederland nog vol mee ligt. Bekijk hieronder een aantal projecten waaraan Weikhoplex heeft gewerkt.

Zit u zelf met een uitdagend project?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van ons productaanbod: mét of zónder asbestsanering, maar ook over de combinatie van onze profielen met bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of anti-condens vilt.

Klik op de foto voor een vergroting

Edwin Opdam

Vlasman B.V.

“We hebben samen met Weikhoplex asbesthoudende golfplaatdaken vervangen voor nieuwe duurzame dakprofielen. De opzichter was tevreden over de goede kwaliteit van het dak. En door de witte onderkant is er nu meer licht in de berging.”

Wil Weijers

Weijers Platte Daken B.V.

“Door het gewicht en de afmetingen zijn de panelen eenvoudig te verwerken. Met de bijbehorende accessoires kunnen nok en gevel netjes afgewerkt worden en zijn de bevestigingsmiddelen perfect te fixeren op de ondergrond.”

Weikhoplex-brochure

Bekijk de productbrochure

Download hier de productbrochure en bekijk de nieuwe generatie dak- en gevelprofielen!

Op de hoogte blijven?

Graag informeren wij u over nieuwe producten en toepassingen, ontwikkelingen in de markt, projecten en overheidsberichtgevingen. Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief die elk kwartaal verstuurd zal worden.

weikhoplex logo

Infanteriestraat 3
5363 VW Velp (NB)

T 024 – 200 1100
E info@weikhoplex.nl

Scroll naar top