Tekort aan dakpannen

Weikhoplex dakprofielen

Een tekort aan dakpannen

Door een tekort aan dakpannen kan op korte termijn een groot aantal bouwprojecten stil komen te liggen. Dit is onder andere het gevolg van de enorm hoge gasprijzen. Hierdoor leveren leveranciers niet of heel erg laat.

Een goede reden dus om te kijken naar alternatieve dakbedekking. De Weikhoplex dakpanplaten zijn daarvoor uitermate geschikt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en zowel geschikt voor kleine als grote oppervlakten.

Deze krachtige profielen van gelamineerd kunsthars zijn onbrandbaar, licht van gewicht en vormen een uitstekend alternatief voor traditionele dakbedekkingen.

Een van de meest opvallende voordelen is de aanzienlijke gewichtsbesparing, waardoor het mogelijk is ze op lichtere dakconstructies te plaatsen. De gewichtsbesparing die de Weikhoplex dakprofielen opleveren, maakt het zelfs mogelijk energiebesparende zonnepanelen te installeren.

Daarnaast beschermt dit innovatieve materiaal tegen alle weersinvloeden, het is chemisch bestendig, corrosievast en zelfreinigend: door het gladde oppervlak krijgen aangroeiende algen en mos geen kans. Een Weikhoplex dak hoeft dus nooit meer opnieuw behandeld te worden.

Bekijk onze producten op https://www.weikhoplex.nl/product-categorie/weikhoplex-dakpanplaten/ en neem vrijblijvend contact op voor advies en meer informatie.

Scroll naar boven